Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання методичної комісії викладачів і майстрів в/н кулінарного профілю у Львівському ВПУ торгівлі та сфери послуг (фото)

Опубліковано: Четвер, 03 березня 2016 

min
max

02.03.2016 р. у Львівському ВПУ торгівлі та сфери послуг відбулося засідання методичної комісії викладачів і майстрів в/н кулінарного профілю.

Засідання відбулося у формі круглого столу, де обговорилися актуальні питання з методики та досвіду роботи педагогів.

У вступному слові, директор училища Марія Кіска, сказала: «Сучасна система освіти в процесі всіх декларованих змін незмінно залишається інваріантною тільки в одному – у своїй залежності від якостей його величності Педагога. Особистість викладача, майстра в/н, його професійна компетентність, ерудиція, інтелект і багатство душі залишаються вирішальними важелями, що забезпечують ефективність усього процесу навчання, яка б система, концепція, технологія не лежала в його основі».

У ході засідання були представлені для обговорення матеріали, які використовуються для навчання учнів за професіями кулінарного профілю.

План:

Овчаренко Т. О. Методична розробка на тему: “Загальні правила і послідовність сервірування столу. Види сервірування, виконання мінімального  сервірування ”.
Чудан О. В. Методична розробка на тему: “Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї”.
Вардзаль Л. С. Обмін досвідом з використання технологічних схем при викладанні предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”.
Рик О. М. Методична розробка на тему: “Харчові отруєння”.
Мазурок С. М.  “Технологія приготування запіканок з круп. Запіканка рисова, манна, крупник гречаний, бабка рисова”.

Заступник директора ,  Світлана Мельник, зазначила що сьогодення потребує від педагога практика високого професіоналізму, володіння сучасними технологіями навчання і виховання, бажання та вміння постійно вчитися і самовдосконалюватися, творчого підходу з одного боку й деякої прагматичності та раціоналізму з іншого.

Анна Хотинецька, заступник директора з НВР, звернула увагу на розвиток педагогічних технологій у світовому освітньому просторі, що пов’язано з ідеєю цілісності педагогічного процесу як системи, що реалізує взаємозв’язок теорії і практики.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 295 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Святкування міжнародного дня кухаря у МЦ ПТО ХМД м. Львова Святкування міжнародного дня кухаря у МЦ ПТО ХМД м. Львова Опубліковано: Середа, 17 жовтня 2018 Сьогодні, 17.10.2018 року в рамках святкування міжнародного дня кухаря та з метою піднесення  престижу професії «кухар»  в школі №60, наш заклад – МЦ ПТО ХМД м. Львова проводив профорієнтаційні заходи з напрямку підготовки кваліфікованих робітників. Майстри в/н Івасенко Р.І. Гурман С.Я., Трач Н.С.,...

Переглядів: 219 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини


Ми у Facebook
Ми у Facebook