Період публікації:

від

до

Категорія:

Cемінар викладачів кулінарного профілю у Бориславському професійному ліцеї (фото)

Опубліковано: Четвер, 04 лютого 2016 

min
max

02 лютого 2016 року у Бориславському професійному ліцеї відбувся семінар викладачів кулінарного профілю на тему: «Інноваційний потенціал сучасного педагога – здатність створювати, сприймати, реалізувати нововведення».

У семінарі взяли участь 11 викладачів професійно-технічних навчальних закладів, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Рик О.М. та адміністрація навчального закладу.

Під час семінару для підготовки спеціалістів за професією «Бармен» (4розряд) з предмета «Фізіологія харчування, санітарія і гігієна», був проведений відкритий урок старшим викладачем Бориславського професійного ліцею Удовенко Н. М. на тему: «Травлення і засвоєння їжі організмом людини».

Метою уроку було узагальнити та систематизувати знання про особливості будови і функціонування травної системи людини та обміну речовин в організмі. Розвивати вмінні і навички, застосовувати набуті знання для обґрунтування правил гігієни і профілактики захворювань органів травлення.

Виховувати бажання вести здоровий спосіб життя і берегти своє здоров’я.

Родзинкою уроку стала віртуальна подорож по травній системі людини для якої були застосовані різні відеофрагменти, наглядний матеріал. Урок був проведений згідно структури, дуже цікаво, доступно, на високому рівні. Учні групи К-44 показали високі знання, провели презентації.

Окрім того, під час семінару викладачі активно ділились власним досвідом роботи, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи семінару.

Підсумовуючи роботу навчального семінару, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Рик О.М. подякувала всім присутнім за плідну роботу й активне обговорення порушених проблем.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 244 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Святкування міжнародного дня кухаря у МЦ ПТО ХМД м. Львова Святкування міжнародного дня кухаря у МЦ ПТО ХМД м. Львова Опубліковано: Середа, 17 жовтня 2018 Сьогодні, 17.10.2018 року в рамках святкування міжнародного дня кухаря та з метою піднесення  престижу професії «кухар»  в школі №60, наш заклад – МЦ ПТО ХМД м. Львова проводив профорієнтаційні заходи з напрямку підготовки кваліфікованих робітників. Майстри в/н Івасенко Р.І. Гурман С.Я., Трач Н.С.,...

Переглядів: 181 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій

ІІ Міжнародний фестиваль співаної поезії «Lviv Music & Poetry Week»
06 - 12 травня 2019

ІІ Міжнародний фестиваль співаної поезії «Lviv Music & Poetry Week»

Опубліковано: Четвер, 04 квітня 2019


Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія»
17 - 19 травня 2019

Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія»

Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019


Фестиваль освітніх інновацій
08 Червня 2019

Фестиваль освітніх інновацій

Опубліковано: Вівторок, 05 березня 2019


Всі анонси


Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини


Ми у Facebook
Ми у Facebook