Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття на базі готелю «Reikatz Dworzec»

Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 

min
max

Викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Надія Ділай провела практичне заняття для студентів групи Грс(н)-17 на базі готелю «Reikatz Dworzec».

Мета заняття: надбання практичних навичок з вивчення і дослідження особливостей роботи діючих підприємств готельного господарства, сучасних концепцій обслуговування відвідувачів та тенденцій розвитку готельного господарства у м. Львові.

На початку заняття керуюча готелю розповіла майбутнім фахівцям про історію підприємства, його структуру, основні напрями розвитку, особливості роботи готелю, готельні стандарти тощо.

Студенти оглянули номерний фонд комплексу, ознайомилися з принципами роботи готелю та конкурентними перевагами на ринку готельних послуг, професійними компетентностями персоналу, інноваційними методами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності, тонкощами ведення готельного бізнесу.

Студенти активно задавали питання керуючому закладу та отримували на них професійні відповіді.

Результатами проведеної екскурсії є приємні враження від високих стандартів обслуговування туристів.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності вдячні керівництву та працівникам готелю «Reikartz Dworzec» за надану можливість провести практичне заняття на базі їхнього підприємства.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

«Оформлення первинної документації в готелях»: студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття «Оформлення первинної документації в готелях»: студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 Для підготовки конкурентоспроможних спеціалістів з готельно-ресторанної справи вкрай важливим є надбання практичних навичок з особливостей роботи діючих закладів готельного господарства, закріплення отриманих під час навчання теоретичних знань та можливість спілкування з представниками готельної галузі....

Переглядів: 156 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Практичне заняття «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів» Практичне заняття «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів» Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна провела практичне заняття зі студентами групи ПМн-17 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів» на базі гіпермаркету «Ашан». Студенти мали можливість в...

Переглядів: 125 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій

Фестиваль освітніх інновацій
08 Червня 2019

Фестиваль освітніх інновацій

Опубліковано: Вівторок, 05 березня 2019



Всі анонси


Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини


Ми у Facebook
Ми у Facebook